BİR SANA BİR BANA KİTAP PROJESİ BELGE TÖRENİ

Şükran Öney Anaokulu Rehber öğretmenimiz Dilek ŞENGÜL tarafından Birinci dönem başında başlatılan ikinci dönemde de yürütülen  BİR SANA  BİR BANA KİTAP PROJEMİZ Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen  ÖĞRETMENİM YANIBAŞIMDA KİTABIM BAŞUCUMDA Projesi ile desteklenerek tamamlanmıştır.

Projeye başlama amaçlarımızdan; velilerimize ve öğrencilerimize kitap okuma sevgisi kazandırmayı, kitap okumayı hayatın her döneminde kalıcı kılmayı ve erken çocukluk döneminde öğrencilerimizi kitapla tanıştırıp bilişsel gelişimini desteklerken, birlikte kitap okuma saati ile de aile içince sosyal gelişimi destekleyerek etkili ve verimli zaman geçirmeyi  velilerimiz ve öğrencilerimizle gerçekleştirdik.

Projemizin bitişini; Projeye katılan velilerimize KATILIM BELGESİ,  öğrencilerimize de KİTAP KURDU BELGESİ takdim ederek projemizi sonlandırdık.

Projeye katılan tüm öğrencilerimize ve ilgi ile kitapları okuyan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

04-06-202104-06-202104-06-202104-06-202104-06-202104-06-2021