SIFIR ATIK PROJESİ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ülke genelinde yürüttüğü proje kapsamında Sıfır Atık Belgesi; israfın önlenmesi, doğal kaynakların daha verimli kullanılması, atık oluşumunun engellenmesi veya en aza indirilmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrılarak geri dönüşüme kazandırılmasını kapsayan sorumlulukları başarı ile yerine getiren kurumlara veriliyor.

Şükran Öney Anaokulu, Sıfır Atık Projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar nedeniyle Düzce Valiliği ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından sıfır atık belgesi almaya layık görüldü.

Bu belge ile öğrencisinden yöneticisine kadar tüm paydaşlarının çevre konusunda duyarlı olduğunu gösteren Şükran Öney Anaokulu ailesine teşekkür ederiz.

SIFIR ATIK BİLGİLENDİRME İÇİN TIKLAYINIZ